top of page
Naamloos-1.png

SHAPER  RF / CAV

De Shaper RF / CAV methode wordt gezien als hét alternatief voor liposuctie en is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, we kiezen ervoor om per behandeling kleine zones te behandelen voor een mooi (en veilig) resultaat.

Bij het intake gesprek gaan we na of je in een goede gezondheid verkeert. De therapeut bespreekt met jou welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat je voor ogen hebt. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kan geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen. Shaper RF / CAV is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

TIJDENS DE BEHANDELING

Na het aanbrengen van een contactgel worden er twee verschillende behandelkoppen op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen De behandeling is geheel pijnloos, je zal slechts kleine tintellingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. De behandeling kan vervelend zijn voor klanten die lijden aan overgevoeligheid, zeker ter hoogte van het trommelvlies.

WAT IS HET RESULTAAT?

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We krijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling kan er tot 5 cm omtrek vermindering plaatsvinden.

Binnen een maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 behandeling per week.

123shape_edited.jpg
bottom of page