top of page
6cb6eb4f-e890-42b0-9fd8-255a77b4c793.png

Q-switched Nd Yag Laser Canada

Wat kunnen we allemaal met deze laser?

 • pigmentvlekken, moedervlekken, sproeten e.d. verwijderen: aantal behandelingen 3-4

 • couperose, gesprongen bloedvaatjes, Campbell Morgan spots (aardbei vlekjes), diffuse roodheid, hoog liggende kleine spataderen verwijderen: aantal behandelingen 2-3. Alleen kleine spataderen kunnen tot 4 behandelingen nodig hebben.

 • tatoeages en permanente make-up verwijderen: aantal behandelingen tatoeage 7-12, permanente make-up 3-4.

Maar er is meer:

 • carbon laser peeling: deze geeft huidverstrakking, vermindering van lijntjes en rimpeltjes door toename collageen, aantal behandelingen 6-8 met +/- 1 week tussen de behandelingen.

 • carbon laser peeling onderhoudt collageen niveau in de huid: 1x in de 4 tot max 6 weken.

 • Acne ,littekens, grove poriën en een vette huid: aantal behandelingen nader te bepalen

 • De yag laser is ontwikkeld om “verkleuringen” in de huid op een effectieve manier te verwijderen en in combinatie met carbon filter zichtbare huidverbetering te geven.

 • De yag laser zendt licht uit van 1 specifieke golflengte. De specifieke golflengte reageert op bepaalde kleuren. Op het moment dat deze golflengte zijn kleur tegenkomt doet het deze sterk verhitten. Het laserlicht wordt 1 – 3 nanoseconde de huid ingestuurd zodat het alleen de plek verhit waar de laser op gericht is, en niet de omliggende huid. In de huid slaat de laser de verkleurde deeltjes uit elkaar zodat deze veranderen in veel kleinere deeltjes. Deze deeltjes worden via het lymfesysteem van het lichaam naar de urinewegen het lichaam uitgevoerd.

 • Omdat iedere kleur tattoo een andere golflengte nodig heeft om afgebroken te worden zitten er verschillende lenzen bij de laser.

 • De 1064nm lens werkt het beste bij de kleuren zwart, donkerblauw en bruin

 • De 532nm lens werkt het beste bij lichtere kleuren bruin tot de kleuren rood, oranje en roze.

 • De carbon filter lens is voor huidverbetering. 

De carbon laser werkt van binnenuit de huid; het stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. 

Een behandeling voor huidverjonging / huidverbetering geeft met een laser met carbon al na één keer resultaat maar het is lastig met het blote oog waarneembaar.

 

Een kuur van 6-8 behandelingen geeft zichtbare verbetering.

Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling waarna de cliënt kan gelijk haar dagelijkse bezigheden kan voortzetten.
Laser carbon peeling is een proces dat combineert lasertechnologie en medische actieve kool poeder. Een laag van medische carbon mengsel wordt aangebracht op de huid, zodra deze droog is, wordt er gebruik gemaakt van de Nd-YAG laser met speciale filter.

Gemiddeld kan er een zichtbare huidverbetering in acht worden genomen na 6 tot 8 sessies met een interval van ten minste 1 week tussen elke sessie.

Door de combinatie van Nd-YAG laser, en medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging en is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, acne en verkleining van de poriën. 

Laser carbon peeling is in staat de huid verschilfering te verbeteren, waardoor de penetratie van de producten ook verbetert. Ook stimuleert de absorptie van laserlicht door de huidlaag het dermal-collageen niveau en wordt hierdoor de huid textuur verstevigen en de kleur verhelderd. Tegelijkertijd zal het ook de teint egaliseren en acne littekens verminderen. Met de laser carbon peeling worden vergrote poriën verfijnt. Door de laser zal de huid in staat zijn om de vette conditie te herstructureren, en de talgproductie te balanceren. Het bestrijd en voorkomt hiermee acne.

H6e28d410b4dc497aa0f85a0d893692a08 HHH.jpg
Carbon 4.png
bottom of page