top of page
smart-meso-offer.jpg

MesoSkin

Mesotherapie met minuscule (0,25) Naalden

 

Mesotherapie is een cosmetische en revolutionaire techniek waarbij men een cocktail van hyaluronzuur, vitamines, mineralen, co-enzymen, aminozuren, anti-oxidanten en nucleïnezuren in de huid sluist d.m.v. stroomimpulsen (elektroporatie). EPM is een technologie die elektroportatie en transdermale microchip combineert. EPM-technologie kan door de beschermende barrière van de huid heen dringen via de vorming van microkanalen. Langs deze kanaaltjes kunnen voedingsstoffen afgeleverd worden in het onderhuidse weefsel.

Of het nu gaat om het verminderen van rimpels, het verwijderen van sproeten, het verhelderen en hydrateren van de huid of boosten van de haarverzorging/haargroei, MesoSkin kan ervoor zorgen dat de voedingsstoffen van het product sterk worden geabsorbeerd en geen druppel wordt verspild. Het is de meest effectieve methode op het gebied van huidveroudering en het brengt de huid in topconditie!

De methode is onder meer geschikt voor de behandeling van:

  • (frons) rimpels

  • rimpels onder de ogen

  • rimpels rond de mond

  • huid van de kaaklijn

  • huidverjonging / huidverstrakking

  • onzuivere huid

  • volume-verlies van de huid

 

Behandeling

Deze behandeling begint altijd met een reiniging. De werkelijke no-needle mesotherapie bestaat uit het roteren van de huid met de mesosonde. Deze mesosonde maakt minuscule kanaaltjes in de huid waardoor de werkstoffen de diepere huidlagen kunnen bereiken. De actieve werkstoffen zijn steriel en worden op de huid aangebracht. Hierna worden de spieren geactiveerd zoals rond de ogen, kaakcontour en mondlippenplooi. We sluiten de behandeling af met een aangepaste dagcrème met SPF.

meso-gun.jpg
bottom of page