top of page
new RF.jpg

U kan aan spieropbouw en vetverwijdering doen met de HBC PRO
EM-Fitness RF, een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Het werkt op basis van elektromagnetische straling met een hoge frequentie, vergelijkbaar met een MRI-scan. Dit zorgt voor 35 000 spiercontracties  tijdens een 30 minuten durende behandeling.


Work-out without working out

Met EM-Fitness RF ondergaan uw spieren een intensieve spieropbouw, waarbij uw spieren versterken zonder dat u in beweging bent. EM-Fitness RF maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in de huid én spieren, waarbij het van binnenuit met contracties stimuleert. Na de behandeling zal u voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt. Doch zal er weinig tot geen spierpijn optreden, doordat het melkzuur bij het gebruik van de EM-Fitness RF meteen wordt afgevoerd tijdens de spieropbouw. Ideaal dus! Om uw lichaam op te bouwen en te verstevigen, geniet u best van twee tot vier sessies per maand. Doordat uw spieren zich versterken, kan u ook duidelijk een verschil gewaarworden in de huidverbetering van uw lichaam.
 

1VYvqWXY.jpeg
man-woman-ab-exercises-sexy-belly.jpg

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Zo veel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 32% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 36% toeneemt. Daardoor zal u tastbare resultaten voelen van uw spieren die versterken, onmiddellijk na de behandeling. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness RF zal zich daarna nog verder doorzetten. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met een cryolipolyse.

bottom of page