top of page
cryo new.jpg

Cryolipolyse Behandeling

Een cryolipolyse behandeling is een revolutionaire manier om vetcellen te verwijderen en af te vallen met behulp van blootstelling aan extreme kou. Deze manier van vet bevriezen is niet ingrijpend en bedoeld om van de laatste kilo’s af te komen, lovehandles te verwijderen en het figuur te corrigeren wanneer sporten net niet het gewenste resultaat geeft.

Een cryolipolyse behandeling geeft niet direct resultaat, dit duurt 4-6 weken – in tegenstelling tot wat velen beweren. Bij het bevriezen van de vetcellen wordt een gedeelte direct vernietigd en via het lymfatisch systeem afgevoerd. Een ander deel zal zichzelf vernietigen (apoptose) na blootstelling aan kou en wordt vervolgens via de lever geëlimineerd. Hierdoor heeft u ook geen last van loszittende huid na een behandeling.

Maar hoe gaat dat in zijn werk, vet bevriezen? Er wordt gebruik gemaakt van een Cryo360 van Holland Beauty Company dat via zgn. “transducers ” (koppen) op het te behandelen gebied wordt geplaatst. Het weefsel wordt vacuüm gezogen en vervolgens wordt het weefsel eerst verhit en vervolgens gekoeld. Dit brengt een schokeffect teweeg wat de effectiviteit ten goede komt. De effectiviteit van deze vorm van behandelen (warm-koud-warm) werkt uitvoerig bewezen beter dan de conventionele koude behandeling. Er kan symmetrisch behandeld worden aangezien wij beschikken over vier  transducers.

body_2x.jpg
bottom of page