top of page
uitgesneden.png

Pijnloze laserontharing voor élk huid- en haartype

Artemis laserontharing is de meest effectieve, pijnloze en veilige methode voor definitieve verwijdering van ongewenste haargroei. Je kunt nagenoeg alle lichaamsdelen laten behandelen: van oksels laseren tot benen ontharen, of zelfs het gezicht laseren (of bijvoorbeeld een onderdeel, zoals bovenlip laseren). Wij ontharen mannen én vrouwen, dus iedereen is bij ons aan het juiste adres om van ongewenste haargroei af te komen. De behandelresultaten zijn hier het ultieme bewijs van. De technologie en ontwikkeling staan echter nooit stil, dus ook wij blijven ons vernieuwen op het gebied van laser ontharen. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat we gebruik maken van de laatste technologieën. Daarnaast is de behandeling vrijwel pijnloos!

 

HBC PRO ARTEMIS

Wat wij bieden

 • In onze kliniek in Etten-leur  bieden we het volgende aan:

 • Gratis consult: tijdens dit intake gesprek kom je kennismaken en kijken we meteen of deze permanente ontharing methode iets voor je is.

 • Pijnloos ontharen doordat gebruik wordt gemaakt van topkwaliteit apparatuur. Dus pijnloze laserontharing zonder voorbehandeling of medicatie.

 • Permanent resultaat.

 • Wij laseren mannen én vrouwen, dus het is voor iedereen geschikt.

 • De laser behandeling duurt kort; vaak minder dan 30 minuten. Je hebt wel meerdere behandelingen nodig, maar dit zullen we bespreken tijdens de gratis intake.

 • Geen hersteltijd. Het behandelde gebied voelt normaal aan en je kunt je dagelijkse bezigheden direct na de laser behandeling weer oppakken.

 • Optimaal resultaat voor alle haar- en huidtypen, óók de lichte, getinte en gebruinde huid.

 • Elke follikel wordt behandeld (hoge dekkingsratio).

 • Laser ontharen is geschikt voor élk lichaamsdeel, ook de meer gevoelige plekken zoals gezicht en bikinilijn.

 • Je kunt je het hele jaar door veilig en effectief laten laseren, óók in de zomer.

 • Klinisch bewezen.

Ook belangrijk om te weten: wij werken uitsluitend met gecertificeerde laserspecialisten. Daarnaast volgen ze regelmatig cursussen om hun kennis op het gebied van laser ontharen weer up-to-date te maken. Hierdoor weet je zeker dat je je veilig en vertrouwd kunt laten laseren bij HBC Clinics

SHR Laser ontharen klinisch bewezen

SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt Super Hair Removal vergeleken met andere laserontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn maar met zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

Vraag een gratis consult aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten of deze permanente ontharing methode iets voor je is? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak wanneer het jouw uitkomt. Dit kan eenvoudig via onze online agenda. Kies eenvoudig voor een gratis consult in het systeem en je kunt zelf je gewenste datum en tijd invullen. Op de door jouw gekozen dag en tijd ontvangen we je graag op een van onze locaties om het definitief ontharen middels laser uit te leggen. Onze laserspecialistes staan voor je klaar

IMG_5275(1).JPEG
bottom of page