The Full Story

VASCULAIR  &  PIGMENTS

Het verminderen van pigmentvlekken en oppervlakkige haarvaatjes in het gezicht zijn denk ik toch wel een van de meest voorkomende indicaties voor een behandeling met laser of lichtflitsjes. Maar hoe werkt dat nu precies?
Bij deze klachten wordt licht gebruikt van een bepaalde kleur (golflengte) die heel selectief wordt opgenomen door gekleurde stofjes in het lichaam. In dit geval dus de roodbruine kleur (melanine) van de pigmentvlek en/of de rode kleur (hemoglobine) van de rode bloedcellen. Het licht wordt hier geabsorbeerd en omgezet in warmte, waardoor de vaatjes of het pigment als het ware worden afgebroken. Het lichaam ruimt ‘deze schade’ vervolgens zelf langzaam op.

Voor het verwijderen van vaatjes en pigmentvlekken bestaan verschillende apparaten. (Bijvoorbeeld lasers met een golflengte van 980 nm of de Nd:Yag (1064 nm)). Zelf hebben we  gekozen voor de allernieuwste  HBC PRO 980nm met Plasma voor de verwijdering van pigmenten en steelwratjes.

Vasculair 

HBC Clinics is gespecialiseerd in het behandelen van gesprongen adertjes. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van jouw zichtbare bloedvaatjes? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens 

een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. 

Carbon

Carbon laserpeeling is een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt. Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat een carbon laserpeeling de bovenste huidlaag niet dunner maakt of beschadigt maar juist een sterke constructie creëert. Na het aanbrengen en inwerken van een koolstofmasker behandelen we het gezicht met de laser. Dit duurt ongeveer 10 min en is volledig pijnloos. De behandeling herstelt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid egaler wordt. Oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters (comedonen) aanmaakt. Je huid zal niet vervellen, al is er wel een lichte uitslag mogelijk door het overtollig talg wat geneutraliseerd wordt en naar boven komt

Kleine pigmentatie plekken worden na iedere behandeling vermindert.