BEAUTYBAR

Beautybar® is een walk-in systeem waarbij de consument een behandeling ondergaat, Beautybar® is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid. Nadat de huid is bloot gesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van onze speciaal geselecteerde unieke serums van Beautybar de huid binnen. Deze combinatie van serums met de unieke led technologie is zelfs net zo effectief als een meso-lift. Het resultaat is een ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder zichtbaar en de huid straalt. Beautybar is tevens zeer geschikt als ondersteuning van een botox en/of filler behandeling waardoor er kleine littekens zijn ontstaan.

READ LIGHT WOUND

Rood licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit voorkomt en vermindert rimpels en zorgt ervoor dat de huid zijn eigen elasticiteit terugkrijgt en behoud. Het zorgt ook effectief voor wondgenezing en geneest littekens die bijvoorbeeld door littekens die bijvoorbeeld door acne zijn ontstaan.

BLUE LIGHT ACNE 

Blauw licht 

Mission

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.